We zijn een topteam

We zijn een topteam

Ashley Van Laer

Wij gaan aan de slag met het Longboard met een gps en ledjes. We vonden dit een super leuk idee. Toen we samen zaten om dit te bespreken, vloeide de ideeën binnen. Een van onze teamleden had vorig jaar al een slim longboard gemaakt als eerste project. Dit longboard was wel met een andere bedoeling ontworpen. Maar dit geeft wel een klaar beeld over wat ons te wachten staat en wat er vorige keer is fout gelopen.

Zoals op de schema’s afgebeeld zitten onze karakter eigenschappen vrij goed. We scoren allemaal hetzelfde op emotioneel vlak, wat heel positief is voor de samenwerking. Voor de rest is de ene beter in iets dan de andere en omgekeerd. Dit zorgt ervoor dat we elkaar omhoog kunnen trekken waar nodig.

Ons team zal niet rusten tot “perfectie” is bereikt. Zoals we in het eerste project (project l’) vorig academiejaar hebben gedaan. Zelfs toen konden we op elkaars hulp rekenen, als we deze nodig hadden. Het grote verschil is nu. We werken niet aan elks een project maar met drie aan 1 project.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *